Szálláshely bővítés

Szálláshely bővítés

A fejlesztés harmadik ütemében egy komplex turisztikai létesítmény jön létre, ahol a gokart, ill. motorsport kedvelői nemzetközi színvonalú technikai hátteret, valamint az előzetes felmérések alapján szükségessé vált további 13 db, 4* Hotelstars minősítésű szállodai kapacitással bővülő, összesen 57 szobás szálláshelyet vehetnek majd igénybe 2015-től kezdődően. A DAOP-2.1.2-12 kódszámú üzleti szálláshely fejlesztési projekt keretében.

DAOP-2.1.2-12-2012-0026 azonosító számú 
"A kecskeméti Gokart Hotel**** szálláshely és szolgáltatás bővítése" című projekt


A Támogatási szerződés 2013.05.09. napján lett aláírva.

Összköltségvetés: 166.777.243.-Ft
Elnyert támogatás:116.744.069.-Ft


Projekt kivitelezése megkezdődött 2013.06.10. 


SAJTÓKÖZLEMÉNY

UNIÓS TÁMOGATÁSSAL BŐVÍTI A KECSKEMÉTI GOKART HOTEL SZÁLLÁSHELYEINEK SZÁMÁT

A technikai sportok iránti érdeklődés napjaink ugrásszerű technikai fejlődésének köszönhetően folyamatosan nő az egész világon. A Dél-Alföld egyik legismertebb technikai sportlétesítménye a kecskeméti BirizdoKart Gokart pálya. A Biancoop Zrt. célja, hogy a pálya és környezete nemzetközi színvonalú versenyek megrendezésére is alkalmassá váljon. A fejlesztés harmadik üteme 2015-re fejeződik be, melynek eredményeként 13 új business szobával, további parkolóhelyekkel és turisztikai szolgáltatásokkal bővül a kínálat.
A pálya 2007-ben történt megvásárlása óta mint az új tulajdonos, a BIANCOOP Zrt. folyamatos fejlesztésekkel a kecskeméti gokart pályán hazai és nemzetközi vonatkozásban is megfelelő fogadási feltételeket kívánunk teremteni. 2012 szeptemberében, 44 szobával nyitottuk meg szállodánkat, ahol Magyarországon egyedülálló módon egy korszerű, magas színvonalú szervizháttérrel, gokart-parkkal várjuk vendégeinket.

A fejlesztés jelenlegi harmadik ütemében egy komplex turisztikai létesítmény jön létre, amellyel a gokart, illetve a motorsport kedvelői számára – valamint minden ide látogató kedves vendégünk számára - nemzetközi színvonalú technikai hátteret biztosítunk a fogadóépület 3. szintjén kialakított 13 szobás, Hotelstars besorolás szerint 4*-os szállodaszárnnyal. A fejlesztés eredményeként egy versenyképes szolgáltatásokat kínáló,egyedi, a célcsoport igényeinek megfelelő minőségi szálláshelyet hozunk létre, így összesen 57 szobás szálláshelyet vehetnek majd igénybe 2015-től kezdődően, melynek köszönhetően mind a belföldi, mind a külföldi beutazás növekszik Kecskemét városában.

A szálloda környezetében további parkolók kiépítése szükséges, annak érdekében, hogy a szállodai kapacitásra szervezett rendezvények, versenyek vendégei parkolni tudjanak. A fejlesztés keretében 2 771, 55 m2 területen alakítjuk ki a parkolókat.
A projekt keretében tervezünk beszerezni egy 25 fős autóbuszt is, annak érdekében, hogy a hozzánk kikapcsolódni, sportolni, versenyezni, csapatépítő tréningekre, a közeli ipari övezetben található cégekhez érkezők számára fakultatív programokat is kínálhassunk.

BIANCOOP ZRT. DAOP-2.1.1/1-12-2012-0017. sz. projektjét uniós támogatással valósítja meg az Új Széchenyi Terv keretében.
A támogatás összege: 116.744.069 Ft
A projekt elszámolható költsége 166.777.243 Ft.

Ajánlatkérés

CAPTCHA code